Glasbewassing
Glasbewassing is meer dan alleen een raam wassen. Het schoonmaken van de omlijsting en het controleren op gebreken horen ook bij onze service. Wanneer onze glazenwasser bijvoorbeeld een lekkage of cementsluier ontdekt, zal hij dit aan u melden.

In sommige gevallen kan de glazenwasser niet bij de ramen komen met een ladder of is het veiliger om geen ladder te gebruiken. In deze gevallen maken wij gebruik van telescopische glasbewassing. Bij deze reinigingsmethode wordt gebruik gemaakt van osmose water (gedemineraliseerd water). Het vuil wordt ingeweekt, los geborsteld en weggespoeld. De ramen drogen streep- en vlekkeloos op. Telescopische glasbewassing is onder andere geschikt voor het reinigen van glas, kozijnen en gevelbeplating.

Glas ontweren (cementsluier verwijderen)
Glas ontweren is het verwijderen van cementsluier op glas. Cementsluier kan ontstaan tijdens de bouw, door rond stuivend cement of kalk. Ook kan de sluier ontstaan door bouwkundige gebreken, zoals scheuren in het metselwerk, slechte aansluitingen of lekkende dilatatievoegen. Cementsluier kan daarnaast ook ontstaan door overvloedige regenbelasting op gevels. Hierbij kan kalk en kiezelzuur uit cementvoegen of beton worden opgelost, wat de sluier tot gevolg heeft. Meestal wordt het vervangen van het raam gezien als enige oplossing, maar brengt dit hoge kosten met zich mee. Wij bieden een goedkopere oplossing door het cementsluier uit het glas te verwijderen.

Dakgoten reinigen
Veel schades die door verstopte dakgoten worden veroorzaakt zijn te voorkomen door tijdig uw dakgoten te laten reinigen. Veel voorkomende problemen zijn overstromende dakgoten, lekkages in het dak, lekkages in dakgoten, verstopte regenpijpen en aanslag op muren door lekkend water.

Dakkapel reinigen
Na verloop van tijd groeien er mos en algen op de zijkanten van een dakkapel. Wij kunnen u helpen om uw dakkapel er weer als nieuw uit te laten zien. Bij het reinigen van de dakkapel worden alle soorten vuil verwijderd. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de dakkapel te laten behandelen met een vuilafstotende waxlaag.

Gevelreiniging
Gevelreiniging is het verwijderen van vervuiling op gevels. Er zijn verschillende soorten vervuiling, zoals groene, witte of zwarte aanslag, een klimop, graffiti of vervuiling van gevelverf. Met de juiste technieken kunnen al deze vervuilingen worden verwijderd, waardoor uw huis of bedrijfspand er weer als nieuw uitziet. Afhankelijk van het type gevel en de aard van de vervuiling wordt een techniek uitgekozen. Hieronder worden de  verschillende mogelijkheden uitgelegd.

Stoomcleaning
Stoomcleaning is de meest simpele oplossing en is geschikt voor lichte vervuiling als mos, algen en klimop. De combinatie van druk en warmte zorgt ervoor dat het vuil los laat, welke vervolgens wordt weggespoeld.

Chemisch reinigen
Met chemisch reinigen wordt stoom in combinatie met een reinigingsmiddel gebruikt. Welk reinigingsmiddel wordt gebruikt is afhankelijk van het type gevel. Met chemisch reinigen is matige vervuiling, zoals verfresten of lichte roetaanslag, te verwijderen.

Kozijnen en boeiborden reinigen
Bij het reinigen van uw kozijnen of boeiborden worden insecten, zand, mos, algen en ander los vuil verwijderd. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de verweringseffecten van het weer uit kozijnen en boeiborden te poetsen en een vuilafstotende beschermlaag aan te brengen.

Schoonmaak
Wij verzorgen een breed scala aan schoonmaakwerkzaamheden, zowel bedrijfsmatig als particulier. Hieronder volgt een lijst met de meest voorkomende schoonmaakklussen. Heeft u een andere schoonmaakklus? Vraag dan naar onze mogelijkheden.

  • Bedrijfspand schoonmaken
  • Woonhuis schoonmaken
  • Portieken schoonmaken
  • Vloerkleden reinigen
  • Bankstel reinigen
  • Vloeren strippen en in de was zetten